SAMSUN / TERME - Ambartepe Eroğlu Ortaokulu

Mrt

Bakanlığımızca ülke genelinde 6. ve 9. sınıflara yönelik uygulanan 'Ortak Sınavların' ikincisi bugün gerçekleşti.

Ock

Okulumuz Futsal takımının da katıldığı Terme Yıldız Erkekler Futsal Turnuvası son karşılaşmaların ardından tamamlandı.

Ambartepe Eroğlu Ortaokulu,Muratlı İmam Hatip Ortaokulu, Evci Merkez Ortaokulu,Hüseyinmescit Ortaokulu ve Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu Futsal takımlarının katıldığı Futsal Turnuvasını temsicimiz 1 galibiyet ve 3 yenilgi ile tamamladı. Tek galibiyetimizi Muratlı İmam Hatip Ortaokuluna karşı 6-0'lık skorla alırken, Evci Ortaokuluna 9-3, Hüseyin Mezcit Ortaokuluna 3-1, Ulviye Kır İmam hatip Ortaokulu'na 9-0 kaybettik. Turnuvaya hazırlıkta emei geçen okul idarecilerimize,öğretmenlerimize ve forma giyen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 8.Sınıf öğrencileri ve Futsal takımımız ile Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.Öğrencilerimiz okulda bulunan bölümleri alan şefleri öğretmenlerden ve öğrencilerden tanıma fırsatı yakaladı.

Ock

Okulumuz 8.Sınıf öğrencileri ve Futsal takımımız ile Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Okulun Bilişim Teknolojileri,Elektirik Elektronik Teknolojisi, Metal Teknolojisi,Mobilya ve İç Mekan Tasarımı,Motorlu Araçlar Teknolojisi bölüm ve atölyelerini gezerek bölüm öğretmenleri ve öğrencilerinden bilgi alma fırsatı yakaladı.

Öğrencilerimizi en güzel şekilde ağırlayan Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 8.Sınıf öğrencileri ve Futsal takımımız ile Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Okulumuzun eski öğretmeni ve idarecisi Aslı Yılmaz ile hasret gideren öğrencilerimiz aynı zamanda Çocuk Gelişimi,Moda Tasarım ve Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerini gezerek bölüm öğretmenleri ve öğrencilerinden bilgi alma fırsatı yakaladı.

Öğrencilerimizi en güzel şekilde ağırlayan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Yıldız Erkekler Futsal Turnuvasında Muratlı İmam Hatip Ortaokulu karşısında 2. maçına çıkan takımımız maçı 6-0'lık galibiyetle tamamladı. İki okulumuz öğrencilerinin de tam bir dostluk havasında sürdürdüğü karşılaşmada takımımızın gollerini Berkan(4), Muhammet Seyyid ve Gökay attı. Galibiyette emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, gelecek karşılaşmalarda başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz 8.Sınıf öğrencileri ve Futsal takımı öğrencilerimiz ile Terme Fen Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirdik.

Futsal Müsabakası sonrası öğle yemeğinde Terme Belediyesinin misafiri olarak Terme Yalı Kafe Restoranda ağırlanan öğrencilerimiz yemeğin ardından Terme Fen Lisesini gezdiler. Fen Lisesinde görev yapan öğretmen,öğrenci ve idarecileriyle tanısma fırsatı bulan öğrencilerimiz okulda okutulan dersler,okulun sosyal imkanları,pansiyon ve üniversite sınav sistemi hakkında bilgi sahibi oldu.

Misafirperverlikleri için Terme Fen Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimizi öğle yemeğinde ağırlayan Yalı Kafe Restoran personeline ve Terme Belediyesine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Futsal Takımı Yıldız Erkekler Futsal Turnuvasında ilk maçında Evci Ortaokuluile karşılaştı. Takımımız ilk maçında sahadan 9-3'lük mağlubiyetle ayrılırken gollerimizi Berkan, Muhammet Seyyid ve Gökay kaydetti

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu özel günde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, Ambartepe Eroğlu Ortaokulu olarak vatana millete hayırlı, aydın nesiller yetiştirmeye kendini adamış tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Cumhuriyetimizin 100.Yılı kutlu olsun.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAFTALIK DERS PROGRAMIDIR.

May

Çarşamba Hacı Yılmaz YILMAZ Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize yönelik "Ergenlik Dönemi ve Özellikleri" ve "LGS ve Motivasyon" konulu seminer çalışmaları yapıldı.

Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize sunumlarını gerçekleştiren Rehber Öğretmenlerimiz Emine SEVİLMİŞ, Emrah KARATAŞ ve Sibel ÇEVİKOL'a teşekkür ederiz.

May

"Küçük Hanımlar Küçük Beyler"

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.

Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.

Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek,

Ona göre çalışınız.

Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!

M. Kemal ATATÜRK

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuz öğrencilerinin yazı ve şiirleri ile başlayan kutlama programı, 6/A Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı orotoryonun sahnelenmesi ve Çanakkale Türküsü söylenmesi ile tamamalandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizwe teşekkür ederiz. Birkez daha 18 Mart Çanakkalle Zaferimizi kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.