SAMSUN / TERME - Ambartepe Eroğlu Ortaokulu

Ambartepe Eroğlu Ortaokulu

Adres
AMBARTEPE MAH. AMBARTEPE ATATÜRK 2 SK. AMBARTEPE EROĞLU ORTAOKULU BLOK NO 18 TERME / SAMSUN
Vizyon
Doğru ve büyük hedeflere, doğru yöntemlerle varılacağının bilincinde ve sorumluluğunda, bireysel farklılıkların farkında, kendisine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, katılımcı, hedefleri olan geleceğe güvenle bakan İDEALİST bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Hedefleri olan, katılımcı, demokratik, laik, bilimsel düşünebilen, eleştiri ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmaları bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisi ile barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci, hoşgörülü, sağlıklı ve idealist bireyler yetiştirmek. İSTİYORUZ Kİ: -Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. -Her veli okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. -Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın. -Okulumuzda çalışanlar, gerekeni yaparken kendisinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında korkmasın. -Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Ders başlama: 09.00 Ders bitiş: 15:10
Terme merkezden öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezine 30 km mesafede yüksek bir yerdir. Ambartepe mahallesinde Sağlık Ocağı, Market, İlkokul ve Ortaokul bulunmaktadır. Halkın geçim kaynağı fındıkçılıktır.
İle uzaklığı:90 km İlçeye uzaklığı: 30 km